Translate

5 Şubat 2014 Çarşamba

sevgili eşime cevaben 2014-2 dilekçenin dönüşü (artık kıvırıp mı saklarsın bilemedim)


                Sevgili ve çok sayın ve  pek muhterem babacık ,
6.8.2008 tarihinden itibaren   gururla hizmet vemekte olduğunuzu  belirttiğiniz evlilik kurumunuzun aile  idaresi başkanlık makamına yazdığınız dilekçeyi ivediyetle  okuduk , ihtimamla  yanıt veriyoruz. Bunca yıllık evlilik hayatımızda hergün yemek ve temizlik yapmadım, ütüden oldum olası haz etmem. Ama elimden geldiğince eksiğiniz olmaması için uğraştım . Eğer çok hasta ve yorgun değilsem yüzümü asık görmemişsinizdir. Bebek bekleyen babaların en büyk derdi olan hamikenin bitmek tükenmek bilmeyen hallenmelerinide  tarafınıza  yaşatmadığımı , karı dırdırının ne demek olduğunu ancak sözlükte bir tanım ya da  kulaktan dolma  olarak bildiğinizide  belirtmek isterim. Yine belirtmek isterim ki  başınızdan bir gebelik sonrası depresyonuda  geçmedi.  Hatta normal hayatınıza  gayet çabuk döndünüz. Arkadaşlarınızla çıktığınız yemekler , aniden  yapılan programlar  gözümden kaçmadı değil. Ben evde  eeee  eee diye bebek arabası sallarken sizin dışarda  rengi limonatayla  aynı olan  ama bardağa hızlı dökülünce köpüren ayrıca soğuk  içilen içeceğinizle  çıptıs çıptıs  müziğe tempo tuttuğunuz ya da sohbetin dibine   vurduğunuz anları gözümde canlandırabiliyorum.  yine ilave etmek isterim ki sabah erkenden  uyandığınız bütün gün  bir çok kişinin  derdine deva olma çabanız nedeni ile  gece uykularınızıda elimden geldiğince bölmemeye  çalışarak kuzunun gece öğünlerinede  kendimi tamamen adamış durumdayım.  İnkar ederseniz hakkımı yersiniz , battery  low   uyarısı  vermedikçe sizi  dürtüklemem..
Hasbelkader  kuzuyla aynı anda hastalandık . gösterdiğiniz çabanın  takdire şayan olduğunu belirtmek isterim .Bilirsiniz hep derler  , yüzme öğreniceksen  atlıcaksın denize çırpınıp durucaksın zaten yüzersin : ) yahut boğulursun. Bence siz günü gayet güzel kurtardınız  babacık. Küçük bir eğitimle  işlerin çoğunu benden daha iyi kıvıracağınıza  eminim. Hem zaten hatırlıyorumda siz dememişmiydiniz keşke ben evde çocuk baksamda sen işe gitsen diye : ) Bence  kendinizi göstermeniz için size  daha çok fırsat tanımalıyız.  Tabii   bu işi  hakkıyla öğrenmeniz gerek yoksa yatağı ıslatan çocuğun altına gazete  kağıdı  yaymayı  çözüm olarak kabul ederseniz vay halimize.
Bundan önce bir çok defa sözel olarak belirttiğiniz  kardeş arzusunuda hatırlatmadan edemiycem.  Kaşıkla  çocuk besleme , uyumayan bebeği kandırma yolları,  bu ağlıyor susturamıyorum  konulu dersleri  tarafınızıa  keyifle aktarmak istediğimi belirtmek isterim . Zira kanguruda taşıyabileceğim çocuk kapasite bir olup o kontenjanda şu an doludur.  eğitiminiz tarafımca düzenlenicek olup zaman zaman rotasyonlarla  hayatınızı renklendirmekten  oğlumda bende çok keyif alıcaz. Akşam yemeğini yeyip uyuyakaldığınız günlere  sayın .

                                                                   Gereğini  YAPARIM .
                                                                                               5.2.2014
                                                                                           (  ÖPTÜK BABİŞ  :) )

1 yorum:

  1. Bu konuda taraf olmamak elde değil. Yine de syn jasmin, belirttiğiniz hiç bir mantıklı cevap bayların duygularının ve isteklerinin değişmesine yol açmayacak. Ümidim sonucun her şeye rağmen güzel ailenizi olumlu etkilemesi.:) Bu arada dipnot olarak güzel yazılarınızı, son derece zengin fikirli fotolarınızla da renklendirdiğinizi görmek hoş olurdu diye düşünüyorum...Elbette naçizane Sevgiyle.........

    YanıtlaSil